Ayrahana Hijab Perfume – Beli Kat Mana?

So, nak kata ni, I pun dah terjebak dengan Ayrahana Hijab perfume.
Nak cuba lah, betul ke orang kata perfume ni  setaraf bau dengan wangian antarabangsa?
Murah sah sah berganda-ganda harganya kan.
Makin lama makin banyak testimoni so mestilah macam okay kan?
Ok so mari kita try.

So I sangat suggest siapa siapa yang nak beli Ayrahana Hijab beli yang original  silalah beli online di
https://shopee.com.my/ayrahanahijab

🙂

Okay, why Ayrahana Hijab?
Meh info sikit:-

Pengasas Ayrahana Hijab mewujudkan produk Ayrahana Hijab selepas 5 tahun beliau berniaga PERFUMES dari pelbagai jenis perfumes iaitu dari Pati Perfumes sehingga original perfumes. Beliau banyak membantu pelajar & surirumah berniaga secara online menggunakan program dropship beliau sehinggakan 1 hari beliau merasakan ramai lagi tidak terbantu disebabkan permintaan perfumes yang beliau terima melebihi dari pengeluaran yang dapat di hasilkan. ( DEMAND > SUPPLY ).

Disebabkan kesukaran mendapat stock & stock adalah terhad beliau merancang hampir setahun untuk mengeluarkan PERFUMES sendiri & Kajian beliau selama 5 tahun mendapati terdapat 3 ciri-ciri permintaan yang paling utama ramai penggemar perfumes;-

1) TAHAN LAMA TAK?
Beliau telah membuat kajian tentang pati perfumes dan mendapati pelbagai kilang pengeluaran perfumes yang mempunyai kualiti dan ketahanan tersendiri . AYARAHA HIJAB akhirnya telah di hasilkan daripada pati yangterbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.

2) BOLEH BAWA SOLAT TAK?
Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya. Oleh itu , beliau mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL Ayrahana Hijab ialah dari EKSTRAK TEBU dan ianya BOLEH DIBAWA SOLAT!

3) BOLEH BAWA TRAVEL TAK?
Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa.
Dengan kandungan 10ml, membantu ramai untuk bawa Ayrahana Hijab terbang bersama.

LAIN2:-
1) 10ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

So, tak nak beli ke?

**Haritu officemate Chinese tanya beli perfume kat mana sebab bau best. Apa lagi, hasut lah suruh beli hahahha.

loading...

Add Comment