Ayrahana Hijab Perfumes – mudah dibawa travel dan tahan lama!

Siapa suka perfume? Mestilah semua orang suka bau wangi sentiasa kan? Lebih-lebih lagi perempuan. My fav perfume is Flora by Gucci tapi nak beli original bottle mahal gila lah nak dekat RM400, terpaksa pakai jimat-jimat. Tapi sejak kenal dah dapat tahu pasal Ayrahana Hijab Perfumes ni terus poooofff! MASALAH SELESAI! Perfume by Ayrahana Hijab Perfumes lah jawapannya!

Ayrahana HIjab Perfumes ialah perfume EDP yang tahan lebih lama setanding wangian antarabangsa iaitu ketahanan baunya selama 8 jam atau lebih. Ayrahana mempunyai bau yang ekslusif setaraf dengan bau perfume jenama antarabangsa yang terkenal .

FOR HIM:

✔️ MAILA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARMIA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ BARSUA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ARFAN PERFUME By Ayrahana Hijab

FOR HER:

✔️ HAWA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ SALLEHA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ ADAMIA PERFUME By Ayrahana Hijab
✔️ NOHAR PERFUME By Ayrahana Hijab

Ciri-ciri Ayrahana Hijab Perfumes:

– 10ML EDP perfume
– Mudah di bawa travel
– Tahan lama (lebih 8 jam)
– Boleh dibawa solat (halal)
– Produk bumiputra
– Setanding produk antarabangsa
– Menepati citarasa dan permintaan rakyat Malaysia

Lihat senarai pun dah macam aummmmm rambang mata nak memilihnya hah! Semua faveret bau ni. Satu ciri yang saya paling suka tentang Ayrahana Hijab Perfumes ni ialah saiznya 10ml. Saiz botol yang paling sesuai di bawa travel untuk backpacker tegar macam saya. Ye la, travel pun nak wangi jugak sebab kadang-kadang dah pikul backpack berat tu berpeluh ketibas apa semua ada. Oops! Dan ia juga senang dibawa ke events! Letak je dalam handbag pun muat. Setel masalah kan?

Macam mana nak nak beli Ayrahana Hijab Perfumes ni? Hah dengan harga hanya RM 55.00 untuk 4 botol koleksi wangian lelaki atau wanita.. so boleh anda boleh guna wangian lain lain di pagi petang atau malam.., anda boleh beli Ayrahana Hijab Perfumes secara online dibawah:

Instagram: @ayrahanahijab
Website: www.ayrahanahijab.com
Fanpage: www.facebook.com/ayrahanahijab
Beli Online : https://shopee.com.my/ayrahanahijab

loading...

Add Comment