Lirik Lagu Aku Mung Pelampiasan Nella Kharisma


Lirik Lagu Aku Mung Pelampiasan Nella Kharisma wis sak bendinane aku ra biso turu mikir awakmu sak geleme ro aku wis sak bendinane ati nangis kelaran aku mung pelampiasan mbiyen pancen aku percoyo ro omongmu tok soyo suwe aku kok malah dadi…

loading...

Add Comment