5 Teori Mengaitkan KAZAR Berkemungkinan Adalah Amran Fans !!!

Sharing is caring!

 Speechless! Itu respon pertama kami apabila melihat foto-foto yang dimuatnaik oleh pelakon, Kazar di laman Instagram miliknya. Mana tidaknya hampir kesemua foto yang dikongsi memaparkan wajah Jennifer Lopez.

Kami tak sangka selain berlakon, ‘Degawan’ turut mempunyai skill yang tinggi dalam photo editing. Melihat kepada foto dan kapsyen Kazar ini buat kami teringat akan Amran Fans. Adakah Kazar merupakan Amran Fans?

 Kalau korang perasan foto yang dimuat naik oleh Kazar ini memang terbaik editing nya. Ada foto yang sekali tengok dah macam foto original tanpa edit

 Persamaan lain antara Meran dan Kazar ialah kapsyen beliau yang cukup sarcastic untuk setiap foto yang dimuat naik.

 Rupanya foto yang Kazar edit tak terbatas hanya untuk Jennifer Lopez tapi kanak-kanak pun sama. Memang kelakar!..

 Jika Meran meminati selebriti tempatan seperti Haniz Zalikha dan Yana Samsudin, berbeza buat Kazar yang ‘taste’ dekat selebriti luar negara!

Kami terfikir banyak betul masa Kazar untuk edit foto-foto ni ye? Korang boleh tengok banyak lagi foto kelakar Kazar di Instagram nya. Sumpah lawak!

sumber

Leave a Comment