Dia Hak Saya, Siasat Dulu Sebelum Viral

Sharing is caring!

Sekeping gambar dipercayai sepasang kekasih berpelukan tiba-tiba menjadi viral di Facebook sejak fanpage KHK Kepala Hotak Kau menyiarkan post tentangnya. Kiranya menjadi bahan kutukan lah ni.

Kata page itu:-

Tampil untuk membersihkan nama, seorang lelaki bernama Haneef Hashim tampil mendakwa gambar itu miliknya dan wanita di dalam gambar yang berpelukan dengannya itu isterinya. Malah ada komen yang mengatakan mereka sudah mempunyai anak.

Tapi..! Tapi lagi ada seorang gadis komen tidak percaya dengan penjelasan yang diberikan lelaki terbabit. Siap mintak sijil nikah lagi. Hehe, apa pun korang nilailah mana satu yang betul. Pengajarannya even dah kawen jangan gedik la upload gambar macam tu. Buruk.

Leave a Comment