7 Gambar Keindahan Terumbu Karang

Keindahan alam semulajadi ini tidak terhad kepada hidupan didaratan sahaja. Tetapi meluas sehinggalah ke dasar lautan. Buat kamu yang sudah terbiasa dengan aktiviti menyelam. Gambar terumbu karang ini pasti tidak asing buat kamu. Buat kamu yang tidak berpeluang, jangan risau, anda berpeluang melihatnya secara live disini sama seperti jika anda pergi menyelam. #1 Eh? Nemo […]

The post 7 Gambar Keindahan Terumbu Karang appeared first on Viral Kini.

Foto Sambutan Anniversary Ke 33 Sultan Johor Yang Penuh Kesederhanaan & Mengharukan


Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar dan Raja Zarith Sofiah binti Sultan Idris Shah, Permaisuri Johor menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 33 semalam.

Sambutan yang penuh dengan keserdehanaan dan amat mengharukan kerana hanya dilakukan di sebuah hospital di Singapura demi menemai puteranya Tunku Abdul Jalil yang menjalankan rawatan sakit kansernya.
















Video Awek Tudung Belasah 2 Lelaki Yang Cuba Meragutnya Dalam Lif

Sebuah video awek tudung belasah dua lelaki yang cuba meragutnya Di Dalam sebuah lif mulai menjadi perhatian natizen selepas di muat naik oleh page Video terbaik sejak beberapa jam lepas.

Pada awalnya gadis itu menaiki lif seorang diri dimana kemudian 2 lelaki muncul dengan mencurigakan,dari situ gadis tersebut mundur selangkah dimana kami boleh mengagak itu adalah sebagian dari pada gerak mengambil langkah berhati hati dalam ilmu silat.

Dengan tiba tiba Lelaki sebelah kanannya cuba menarik bagnya Kemudian dihalang dan perkelahian berlaku layaknya sebuah filem cinema yang agak menarik sehingga kedua lelaki itu tumbang dengan beberapa pukulan dan tendangan padu gadis tersebut.siapa pun gadis itu tahniah kepada anda yang menjadi motivasi kepada ramai.


Salah org nak ragut ni..
Posted by Makan X Habis on Tuesday, September 22, 2015

7 Gambar Kemeriahan Winter Light Nabana No Sato di Jepun

Pertunjukan Winter Light Nabana No Sato ini terletak di Nagashima di Jepun. Dengan kejatuhan ringgit ini mungkin hasrat untuk ke luar negara terpaksa dipendamkan. Jadi, dengan ini kami ingin membawa anda menyelami keterujaan ini. #1 Warna merah jambu yang menciptakan suasana romantis #2 Warna hitam yang misteri #3 Meriah bagaikan diselubungi emas #4 Seperti berada […]

The post 7 Gambar Kemeriahan Winter Light Nabana No Sato di Jepun appeared first on Viral Kini.

NAK CARI ISTERI JANGAN PANDANG RUPA CANTIK,TAPI PADA PUNGGUNGNYA?

Jangan terkejut dengan tajuk yang disediakan. Ya, benar. Wanita yang memiliki punggung yang besar akan mempunyai anak yang lebih bijak.

Para penyelidik telah melakukan kajian dan mendapati bahawa lemak berlebihan di peha dan punggung menyumbang kepada perkembangan otak bayi semasa penyusuan.

Patutlah senaman squat atau pun mencangkung, jadi trend sekarang ni untuk mendapatkan punggung yang besar. Haha.

Berbanding dengan lelaki, wanita mempunyai jumlah lemak badan lebih banyak. Taburan lemak badan juga sangat berbeza, dimana wanita mempunyai lebih banyak lemak dan kurang abdomen perut, serta lemak visceral berbanding lelaki, yang menyebabkan nisbah pinggang ke pinggul lebih rendah.

Penyelidik ingin melihat mengapa ini berlaku, dan mengapa wanita dengan pinggul tinggi dianggap lebih menarik.

Mereka mendapati bahawa kuantiti lemak di kawasan punggung mampu menjejaskan peluang bayi untuk hidup, serta kecerdasan kanak-kanak.

Ini mungkin menandakan kenapa lelaki lebih suka wanita yang memiliki punggung besar .

Profesor Will Lassek, seorang pakar epidemiologi kesihatan awam dari universiti yang mengetuai penyelidikan itu berkata:

“Kajian menunjukkan bahawa wanita berpunggung besar cenderung melahirkan anak yang pintar. Hal ini kerana mereka memberikan pengambilan lemak omega-3 yang cukup pada anak, dan berkaitan dengan perkembangan otak mereka.”

Apa lagi, jom amalkan senaman squat untuk mendapatkan punggung idaman anda!

Perang Media Sosial Tercetus Antara Azmin Ali dan Teo

PETALING JAYA: Perang media sosial antara Teo Nie Ching dan Azmin Ali tercetus semalam (Khamis 10 September 2015) berkenaan dengan keputusan Menteri Besar Selangor untuk berkerjasama dengan PAS. Penolong Setiausaha Publisiti DAP  berselisih faham dengan komen Azmin di Twitter yang memanggilnya  “childish” yang bermaksud “kebudak-budakan” telah membalas balik komen tersebut melalui posting nya di Facebook pada […]

The post Perang Media Sosial Tercetus Antara Azmin Ali dan Teo appeared first on Viral Kini.

Terikini..Tindakkan Berani Membe Dedah Gambar2 Ngeri Sebenar Di Tempat Kejadian Kemalangan Di Kesas Highway Semalam… (10 Foto)

Tgk…nk kata mmg xsyg nyawa..Allahuakbar…. moga dijadikan pengajaran kepada semua…










admin gempak je!… kasi panas korang.. baru tau apa tu erti mati!

gambar  atas ni kemalangan tahun lepas di tempat yang sama.. semua mat rempit yang accident semalam hanya mengalami luka dan tidak ada kehilangan nyawa berlaku syukur alhamdulillah… moga dijadikan pengajaran kepada semua rempit2 diluar sana.