Jangan melihat pada kes baharu sahaja jumlah kes sembuh juga sudah melebihi 20000. Terkini ini 5 perkara penting dalam sidang media KKM yang semua perlu tahu.

PUTRAJAYA: Meskipun kian hari terdapat banyak pertambahan kes baharu, khususnya di negeri Sabah, namun kes-kes discaj turut mencatat jumlah yang tinggi setiap hari. Berikut adalah lima perkara penting sidang media Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah pada 30 Oktober.

Jangan melihat pada kes baharu sahaja jumlah kes sembuh juga sudah melebihi 20000. Terkini ini 5 perkara penting dalam sidang media KKM yang semua perlu tahu.

How To Advertise Your Business


how to advertise your business This article for reading only Confused about how to advertise your business Here are 9 steps for planning an effective advertising strategy and choosing the best places to advertise your business how to advert…

Sea Salt Mcflurry Mcd Masin Ke


Hai semua Semalam busyra ke mcd beli sea salt mcflurry untuk content youtube terbaru Alhamdulillah siap juga dan post di channel Busyra sertakan link di bawah ye Tak lupa jugak untuk update di sini macam mana rasa aiskrim terbaru mcd masin …

Isteri Di Sebalik Cermin


Original Content Sebuah telefilem bertajuk Isteri Di Sebalik Cermin akan ditayangkan melalui TV Okey pada malam ini Sabtu 31 Oktober 2020 jam 8 00 malam Telefilem yang diarahkan oleh Ebi Kornelis ini dibintangi oleh Azrel Ismail Mona Allen …

Soal Meja Komputer Dan Internet


Bila kena gelombang kedua WFH ni aku buat keputusan untuk beli meja komputer yang murah murah Tanpa berbual bual lagi terus aku tekan add to cart di Shoppe Walaupun ada kesukaran untuk memilih nak beli meja yang gaya macam mana akhirnya aku…

Ayam Tumis Kunyit


so simple yet sooo sedap kes malas nak goreng ayam tu so lebur jer sekali pun sedappp ya amat Bahan bahan diperlukan 2 ketul dada ayam potong kecil1bj bawang besar tumbuk2 ulas bawang putih tumbuk3sk serbuk kunyit1bj bawang bombay belah 81b…