Nasi Daging Air Asam Kerisik


First time Kjee buat Nasi Daging sembilan tahun yang lalu Tak tahu lah sama ada ia nya sama dengan yang Orang Utara buat Masa itu mintak my MIL resipi dia pun tak pernah buat walaupun orang Kedah So Kjee buatlah ikut naluri Lagipun intai in…

Importance Of Drinking Water


Importance of drinking water hi there so today just wanna share the importance of drinking water Ensure your body take enough water daily Moreover during COVID 19 where many of us work from home or stranded in our own place just be alert wi…

Masuk 8 bulan pemergian suami yang tercinta. Ternyata kemesraan Bunga Citra Lestari dengan seorang penyanyi seberang ini menjadi bualan orang ramai

Terserlah kemesraan di antara penyanyi Bunga Cira Lestari dan Ariel Noah menerusi lagu kolaborasi mereka berjudul Menghaps Jejakmu ternyata mendapat perhatian warganet. Bunga Citra Lestari yang berumur 37 atau dan lebih dikenali sebagai BCL meluah rasa teruja diberi peluang untuk bekerjasama dengan Ariel Noah selepas belasan tahun berada di dalam industri

Masuk 8 bulan pemergian suami yang tercinta. Ternyata kemesraan Bunga Citra Lestari dengan seorang penyanyi seberang ini menjadi bualan orang ramai

Ada yang beri dia satu gelaran ini. Shalma Eliana dikritik teruk warganet kerana mengaku bercinta dengan Ismail Izzani dan dia dedahkan perancangan untuk bertunang

Penyanyi dan kini bergelar pelakon, Shalma Eliana,20, mengakui dirinya pernah menerima kritikan yang hebat apabila terbuka mengenai kisah cintanya dengan penyanyi Ismail Izzani.Namun begitu, Shalma memilih untuk mengabaikan kritikan dan lebih selesa untuk menyekat sepenuhnya akaun media sosial mereka yang mengkritiknya.

Ada yang beri dia satu gelaran ini. Shalma Eliana dikritik teruk warganet kerana mengaku bercinta dengan Ismail Izzani dan dia dedahkan perancangan untuk bertunang

Fillet Ayam Panggang


bila tukang makan dah jemu makan nasik dia nak lunch tanpa nasik so tukang masak pun buat lah dengan apa bahan yang ada dalam fridge ayam isi ni memang selalu beli buat stok kalau2 nak guna senang dah ada kan pas tu dengan sayur yang ada cu…

Burger


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Untuk makan malam KK makan burger saja tapi burger ni beli kat bandar singgah masa balik beli barang sikitLama nampak timbul dalam facebook teringin juga nak rasa jadi tadi KK pergi beli beli yang keju …